Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Poštovani čitaoci,

Zadovoljstvo nam je da na predstojećem Salonu stripa u Beogradu od 29.09. do 2.10. 2011. najavim veliku rasprodaju naših serijala: Korigans, Reptors, Mladost Džona Difula, Inkal i Bič Božji.

Želja nam je da pomognemo čitaocima da u ovoj sveopštoj besparici dođu do nekih strip albuma koje su prethodnim godinama propustili da nabave. Svi posetioci Salona kupovinom pomenutih kompleta jedan album dobijaju gratis.

Cetiri albuma Reptorsa i Korigansa posetioci Salona moći će da kupe za 1500,00 din.

Šest albuma M.Dž.D. i Biča Božijeg po ceni od 2500,00 din., kao i komplet Moebiusovog Inkala od tri dupla albuma takođe po ceni od 2500,00 din.

Za vreme trajanja Salona i ostala izdanja System Comicsa prodavaće se po promotivnim cenama, zato  dođite, posetite nas na Salonu.

Na našem štandu društvo će Vam praviti i mnogobrojni autori Vekovnika, Beskrvnih, Družine Dardaneli, kao i Darko Perović, Aleksa Gajić i Željko Pahek.

 
10 GODINA SYSTEM COMICS-a
Image

Izdavačka kuća System Comics ove godine slavi 10 godina rada, koje će obeležiti zanimljivom izložbom pod nazivom "Sistematizacija" u beogradskoj galeriji O3one od 4. jula u 19h, (Andrićev venac 12) na kojoj će biti izloženi printovi tabli iz do sada objavlljenih stripova.

Pionirski poduhvat u domaćem strip izdavaštvu trojice osnivača da pred svoje čitaoce iznose najvrednije stvari koje su nastajale u srpskoj strip produkciji i pre postojanja ove izdavačke kuće, nakon deset godina postojanja i upornosti dobio je svoj pravi smisao.

Pravilno procenivši veoma slabu ponudu domaćih autora od strane ostalih izdavačkih kuća System Comics se pokazao kao hroničar i svedok strip dešavanja u Srbiji s početka XXI veka, i to ne samo kao izdavač već i kao stalni član beogradskog Salona stripa, organizator brojnih promocija, izložbi i strip druženja u Srbiji i regionu.

U saradnji sa brojnim domaćim autorima među kojima su najpoznatiji Aleksa Gajić, Zoran Janjetov, Rajko Milošević Gera, Željko Pahek, Darko Perović, Pavle Zelić, Dragan Paunović, Marko Stojanović, Bojan Redžić, Bojan Kovačević, Tihomir Čelanović, Vladimir Aleksić, Milorad Vicanović Maza, Srđan Nikolić Peka, Radomir Izgarević i mnogi drugi, svetlost dana ugledala su mnoga sjajna strip ostvarenja – Technotise, Mrak, Aaron, Astroiđani, Vekovnici, Družina Dardaneli, Duboko i hladno, Ubice kao ti i ja, Bernard Panasonik, a osnivači ove jedinstvene strip izdavačke kuće ne planiraju da se zaustave u nameri da domaćoj publici predstave sve domaće autore za koje smatraju da to zaslužuju.

Izložba u beogradskoj Galeriji O3ONE trajaće do 9. jula.

 
Promocija albuma "Duboko i hladno"

Image Ako želite da čujete nešto pametno o stripu, i vidite velikog strip autora na delu, dođite na promociju "započetih priča" novog/starog albuma -Duboko i hladno - Darka Perovića, u Klub obožavalaca stripa u ulici Kralja Aleksandra 10, u Novom sadu. Subota 18.06. sa početkom u 19h.

Svim zainteresovanim posetiocima Darko će potpisivati albume koji će se tom prilikom prodavati po promotivnoj ceni. Specijalni gost na promociji, naravno, pored Darka Perovića, biće Marko Stojanović urednik ovog izdanja, koji je sa Darkom za album uradio intervju, a i ovom prilikom imaće štošta pametno da kaže.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 109 - 112 of 121
Studio Mediaweb