Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
MI DELIMO SVE i AVANTURE SA ŠMINKOM, dve nove knjige za decu!

U izdanju System Kids u beogradskim knjizarama pojavile su se dve nove knjige za decu: Mi delimo sve i Avanture sa sminkom kanadskog decijeg pisca Roberta Manca (Roberth Munsch). Rober Manc je do sada napisao vise od 50 knjiga za decu i jedan je od najuspesnijih decijih pisaca u Severnoj Americi. Njegove knjige su se do sada prodale u tirazu od preko 30 miliona primeraka.

“Mi delimo sve” je knjiga u kojoj se na duhovit nacin deci priblizava prvi dan u presdkolskom obdanistu. Amanda i Jeremija se svadjaju oko svega. Uciteljica ih podseca da treba da dele sve stvari. Amanda i Jeremija uciteljicino objasnjenje da treba da dele shvataju bukvalno i razmenjuju odecu.

 

 

Knjiga “Avanture sa smnikom” govori o devojcici koja je iskoristila sav novac do kog je mogla da dodje da kupi mnogo sminke da bi bila lepa. Ona misli da je sminka cini najlepsom na svetu, ali se njeni roditelji ne slazu bas sa tim.

 Svi likovi i price koje se pojavljuju u knjigama Roberta Manca su stvarni. Price su nastale iz njegovih putovanja po Kanadi i Sjedinjenim Americkim Drzavama prilikom poseta razlicitim vrticima i skolama. U svojim knjigama Manc se trudi da kroz humor prikaze poznate slike iz decijeg zivota na nacin da deca mogu da ih razumeju.
 
U knjigama ce podjednako uzivati i najmladji citaoci, oni koji se tek spremaju da krenu u vrtic kao i oni koji su vec posli u skolu.

 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 133 - 133 of 133
Studio Mediaweb