Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Linije fronta
Untitled 1

Linije fronta

Povodom obeležavanja stogodišnjice početka Prvog svetskog rata, izdavačka kuća System Comics udružila se sa Francuskim institutom u Srbiji u cilju objavljivanja kolektivnog francusko-srpskog strip izdanja Linije fronta.
Francuski institut biće domaćin izložbe i promocije ovog značajnog strip izdanja, 23. i 24. oktobra 2014.

Linije fronta - saopštenje

Francuski institut u znaku stogodišnjice Prvog svetskog rata - saopštenje

 
Počinje Međunarodni salon stripa

Međunarodni salon stripa biće otvoren danas u 20 sati u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, predstavljanjem izložbi i dodelom nagrada za doprinos stripu.

Biće predstavljeni gosti Salona Manuele Fior iz Italije, autor izložbe Peter Stanimirov iz Bugarske, Andriana Ružić, Aleksandar Vačkov i Zoran Đukanović.

Od 15 do 22 sata održache se već tradicionalna berza stripova, a od 18 sati u Hepi galeriji i u Maloj sali SKC-a publika će videti najuspelije i nagrađene radove sa ovogodišnjeg konkursa Salona stripa.

U Galeriji SKC od 18 sati biće izloženi radovi specijalnog gosta Salona ilustratora Manuele Fjora, dok će u Velikoj sali biti predstavljeni radovi Petera Stanimirova.

Dokumentarna izložba posvećena dobitniku priznanja za doprinos srpskom stripu Radivoju Bogičeviću biće otvorena u Galeriji Cirkus.

 
SKC - izložba strip tabli autora iz serijala Vekovnici
Untitled 1

Studentski kulturni centar,
Beograd, Kralja Milana 48
četvrtak, 15. maj u 19h (do 29. maja)
KROZ VEKOVNIKE
izložba strip tabli autora iz serijala Vekovnici
 
"Kada se jednog dana bude pisala istorija domaćeg stripa nemojte biti iznenađeni ako vidite da se mnoge stvari budu računale od pre ili posle pojave „Vekovnika“... Neće proći mnogo vremena, otvorićete antologije, zavirićete u stripovske enciklopedije, surfovati po stripovskim sajtovima i tamo će vas redovno na svakoj drugoj stranici i iza svakog drugog ugla čekati Marko Kraljević i Čen."

Dejan Stojiljković, pisac                 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 21 - 24 of 82
Studio Mediaweb