Prijavi se
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Otvorena izložba strip serijala Vekovnici
Vekovnici_Izlozba_Otvaranje

LESKOVAC – Književnik i autor bestselera “Konstantinovo raskršće” Dejan Stojiljković otvorio je sinoć izložbu “Pet godina serijala ‘Vekovnici’” u organizaciji leskovačke škole stripa “Nikola Mitrović Kokan” i Galerije Narodnog muzeja u Leskovcu.

Detaljnije...
 
Izložba “Vekovnici” Marka Stojanovića u Narodnom muzeju

LESKOVAC - U organizaciji Leskovačke škole stripa „Nikola Mitrović Kokan“ i Narodnog muzeja u Leskovcu , 4. decembra u 19 časova, u Galeriji Narodnog muzeja, biće otvorena izložba "Pet godina serijala ’”Vekovnici”, posvećena jubileju ovog domaćeg strip serijala.

 

Izložbu, koja je pre Leskovca bila postavljena i u Zaječaru od 1. do 16. novembra, otvoriće niški književnik Dejan Stojiljković („Konstantinovo raskršće“, „Duge noći, crne zastave“).

 

Detaljnije...
 
SYSTEM COMICS NA SAJMU KNJIGA
Izdavačka kuća "System Comics" predstaviće nova izdanja Vekovnici, Knjiski Moljci , Skrep buk,  Avili! Avili!, Kalvin I Hobs, Helboj, Dilan Dog i druga zanimljiva izdanja na predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu

Uz mnogobrojne sajamske popuste i akcije, System Comics najavljuje I gostovanja omiljenih pisaca I autora, koji su svoje mesto našli u ovoj izdavačkoj kući.

Nas najpoznatiji strip autor Aleksa Gajic, dobitnik ovogodisnjeg Gran Prija na Salonu stripa u Beogradu, potpisivace svoje albume na standu System Comicsa u subotu 27.10. od 16h.

Zeljko Pahek bice na standu System Comicsa u utorak 23.10. I potpisivace svoj novi album Avili! Avili! u kome se nalaze njegovi kratki stripovi sa pocetka i sredine osamdesetih. Zeljkov prepoznatljiv humor u ovim kratkim pricama dostize svoj vrhunac i kao slag na tortu/Astroidjane ukrasava Zeljkov autorski opus.

Dragan Paunovic i Dejan Stojiljkovic u petak 26.10. na standu System Comicsa potpisivace prvi deo trilogije Konstantinovo raskrsce.

Zoran Penevski i ekipa iz "Moljaca" druzice se sa Vama na standu Systema u sredu i petak od 13h do 16h.

System Comics Vas vodi u svet buducnosti, sadasnjosti, akcije, avanture, smeha, ljubavi I maste. 

DOBRODOSLI !

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 33 - 36 of 67
Studio Mediaweb