Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Izložba originalnih tabli stripa "Družina Dardaneli - Zločin na Svetskoj izložbi"
Image

Beogradska publika ima ekskluzivnu priliku da vidi originalne crtane table novog albuma "Družine Dardaneli - Zločin na Svetskoj izložbi" koji je po scenariju Pavla Zelića nacrtao Dragan Paunović. U toku mesec dana, od 15. jula do 15 avgusta, table će biti izložene na najdužoj izložbi u Srbiji, a posle velike promocje i izložbe u Kulturnom centru Srbije u Parizu. Količina detalja, trud i velika veština uložena u svaki kadar "Družine Dardaneli" će biti očigledni svima koji posete izložbu i uživo se uvere u talenat Dragana Paunovića, autora koji stiče sve veću slavu sa strip adaptacijama "Konstantinovog raskršća" Dejana Stojiljkovića i ilustracijom serije knjiga "Nemanjići" takođe po tekstu Stojiljkovića i Vladimira Kecmanovića.

„Družina Dardaneli” je alternativna istorijska avantura o naslovnom timu tajnih agenata i svojevrsnih (super) heroja, protagonista srpske i evropske književnosti kao što su Hajduk Stanko, Karađoz, Koštana, grof Vronski, Vukašin Katić, Jovanča Micić, jazavac (pred sudom), Sava Savanović i mnogi drugi, koji se suprotstavljaju zlu oličenom u istim takvim, iz klasika pozajmljenim likovima – Fantomu iz opere, Raskoljnikovu, Jozefu K., Old Šeterhendu, Dami s kamelijama, i interesima moćnika čija su ovi produžena ruka.

 
Družina Dardaneli - promocija u Užicu
Strip album „Družina Dardaneli: Zločin na svetskoj izložbi“, predstavljen je 9. jula u 20. časova užičkoj publici koja je imala priliku u GKC da vidi originalne table stripa kao i da i čuje o ovoj avanturističko-špijunskoj priči čija se radnja dešava krajem 19. veka i čiji su protagonisti poznati književni i istorijski junaci. Na promociji su govorili scenarista Pavle Zelić, crtač Dragan Paunović i urednik Igor Marković u ime izdavača System Comics.

 

Image

 

Kompletan tekst na:

http://pasaz.rs/promocija-stripa-druzina-dardaneli-odrzana-u-gkc/
 
Družina Dardaneli - kritika, Dnevnik - 20.06.2016.
Untitled 1

kliknite na sliku za uvećani prikaz!

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 40 of 125
Studio Mediaweb