Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Novosadska novogodišnja izložba stripskih novotarija
U organizaciji Srpskog društva stripofila, izdavačke kuće Komiko i kluba Crna ovca, u subotu 28. 12. 2013. u klubu Crna ovca u Novom Sadu održaće se manifestacija pod nazivom "Novosadska novogodišnja izložba stripskih novotarija" u okviru koje će biti održane promocije recentnih izdanja više stripskih izdavača, gostovanje naših autora, premijerno predstavljanje novih izdanja, crtanje, potpisivanje, berza stripa i druženje ljubitelja stripa, autora, teoretičara, izdavača. Program počinje od 17 časova i traje do 22.Boje System Comicsa braniće Branko Tarabić, strip autor iz Novog Sada, koji će ovom prilikom potpisivati svoj novi album Projekat Venus - Operacija Berlin.

Najveći ratni sukob u istoriji čovečanstva, Drugi svetski rat, i dalje privlači pažnju pisaca, filmadžija, strip autora... Njegovi uzroci i karakter kao i dugotrajne posledice tema su fantastičkog stripa „Projekat Venus - Operacija Berlin“ mladog autora Branka Tarabića.

Prateći pričom i crtežom uspon i pad Trećeg rajha i utkivajući u priču o Drugom svetskom ratu interesantne fantastičke i horor motive Tarabić se u prvoj epizodi  Operacije Berlin predstavlja kao celovit autor, koji nalazi ravnotežu između dokumentarne osnove i čiste fikcije i prilično spretno vodi složenu fabulu kroz decenije rata i hladnog rata. Njegov crno-beli crtež  najčešće efektno i ubedljivo realizuje stripsku priču o pirovanju zla i ugroženosti dobra.
„Projekat Venus - Operacija Berlin“ je veoma uspešan doprinos žanrovskom bogatstvu savremenog srpskog i evropskog stripa.
 Vasa Pavković
 
Velika Novogodišnja berza stripova i figura - SKC, 22. decembar 2013

Image 22. decembra u Hepi centru i Velikoj sali SKC-a, u trajanju od 11h do 20h, održaće se Beogradska novogodišnja berza stripova i figura.
 
Ideja je da se na jednom mestu skupe deca i svi kolekcionari i ljubitelji pop kulture: stripova, filmova, fantazije i naučne fantastike, igračaka, akcionih figura, maketarstva i modelarstva, automobilčića i vozova, FRP strateških igara, Lego kockica, Mange i drugih žanrova, i da im izmedju 30 i 40 izlagača sa svojom bogatom ponudom, omoguće da povoljno kupe, prodaju ili razmene nešto od gore navedenih kolekcionarskih predmeta.
 
Na berzi će biti zastupljene sledeće grupacije ili kategorije:
1. Stripovi: domaći, strani, novi, polovni
2. Majice, duksevi i šolje sa omiljenim istorijskim, filmskim i stripskim junacima
3. Akcione figure: Star Wars, Masters Of The Universe, Lord Of The Rings, filmske figure, DC Universe i Marvel Superheroji, Transformers, Anime i Manga, i mnoge druge...
4. FRP – RPG strateške igre i kartični sistemi
5. Kolekcionarski automobili i vozovi
6. Udruženje ljubitelja Lego kockica - Beokocka
7. Udruženje ljubitelja japanske pop kulture - Sakurabana
8. Udruženje ljubitelja dela Tolkina
9. Nakit i rekviziti za kostime inspirisani fantazijom i fantastikom
10. Olovni vojnici i istorijske minijature
11. Cosplay
12. dečije nove i polovne igračke
 
Cena ulaza je simboličnih 50din. za odrasle.

 
SYSTEM COMICS na sajmu knjiga
Novi naslovi koji ce se pojaviti na sajmu knjiga od 20 do 27. oktobra u Beogradu. Stand System Comicsa je u Hali 4, na istom mestu gde je bio i protekle tri godine.
Sve cene nasih izdanja bice nize za 30 do 50 posto, a pojedina izdanja prodavace se po ceni snizenoj i do 80%. Na pomenute popuste pri kupovini kompleta (Korigans, Sky Doll, Inkal, Mladost Dzona Difula, Reptors, Bic Bozji) kupci ce dobijati po jedan album gratis.
Dobro dosli
www.systemcomics.com

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 40 of 84
Studio Mediaweb