Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Strip u znaku stogodišnjice Velikog rata

 
Linije fronta
Untitled 1

Linije fronta

Povodom obeležavanja stogodišnjice početka Prvog svetskog rata, izdavačka kuća System Comics udružila se sa Francuskim institutom u Srbiji u cilju objavljivanja kolektivnog francusko-srpskog strip izdanja Linije fronta.
Francuski institut biće domaćin izložbe i promocije ovog značajnog strip izdanja, 23. i 24. oktobra 2014.

Linije fronta - saopštenje

Francuski institut u znaku stogodišnjice Prvog svetskog rata - saopštenje

 
Počinje Međunarodni salon stripa

Međunarodni salon stripa biće otvoren danas u 20 sati u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, predstavljanjem izložbi i dodelom nagrada za doprinos stripu.

Biće predstavljeni gosti Salona Manuele Fior iz Italije, autor izložbe Peter Stanimirov iz Bugarske, Andriana Ružić, Aleksandar Vačkov i Zoran Đukanović.

Od 15 do 22 sata održache se već tradicionalna berza stripova, a od 18 sati u Hepi galeriji i u Maloj sali SKC-a publika će videti najuspelije i nagrađene radove sa ovogodišnjeg konkursa Salona stripa.

U Galeriji SKC od 18 sati biće izloženi radovi specijalnog gosta Salona ilustratora Manuele Fjora, dok će u Velikoj sali biti predstavljeni radovi Petera Stanimirova.

Dokumentarna izložba posvećena dobitniku priznanja za doprinos srpskom stripu Radivoju Bogičeviću biće otvorena u Galeriji Cirkus.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 40 of 99
Studio Mediaweb