Prijavi se
Advertisement
 

Pretraga sajta

Advertisement
Advertisement
Advertisement
SYSTEM COMICS NA SAJMU KNJIGA
Izdavačka kuća "System Comics" predstaviće nova izdanja Vekovnici, Knjiski Moljci , Skrep buk,  Avili! Avili!, Kalvin I Hobs, Helboj, Dilan Dog i druga zanimljiva izdanja na predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu

Uz mnogobrojne sajamske popuste i akcije, System Comics najavljuje I gostovanja omiljenih pisaca I autora, koji su svoje mesto našli u ovoj izdavačkoj kući.

Nas najpoznatiji strip autor Aleksa Gajic, dobitnik ovogodisnjeg Gran Prija na Salonu stripa u Beogradu, potpisivace svoje albume na standu System Comicsa u subotu 27.10. od 16h.

Zeljko Pahek bice na standu System Comicsa u utorak 23.10. I potpisivace svoj novi album Avili! Avili! u kome se nalaze njegovi kratki stripovi sa pocetka i sredine osamdesetih. Zeljkov prepoznatljiv humor u ovim kratkim pricama dostize svoj vrhunac i kao slag na tortu/Astroidjane ukrasava Zeljkov autorski opus.

Dragan Paunovic i Dejan Stojiljkovic u petak 26.10. na standu System Comicsa potpisivace prvi deo trilogije Konstantinovo raskrsce.

Zoran Penevski i ekipa iz "Moljaca" druzice se sa Vama na standu Systema u sredu i petak od 13h do 16h.

System Comics Vas vodi u svet buducnosti, sadasnjosti, akcije, avanture, smeha, ljubavi I maste. 

DOBRODOSLI !

 
Promocija "Knjiških moljaca"
Untitled 1

 

U ponedeljak 15.10.2012 u 19h u knjižari Beopolis, mala ali odabrana ekipa "moljaca" rado će sa Vama prodiskutovati na zadatu temu.

Dođite na promociju i upoznajte se sa autorima ovog fenomenalnog stripa/knjige/slikovnice.
 
Nova System Comics izdanja za Sajam knjiga 2012
Untitled 1
 
 
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 89 - 92 of 121
Studio Mediaweb